Equmeniakyrkan Ölme

Gudstjänster och andra samlingar

Gudstjänster

Oftast har vi gudstjänst kl 11 - endera i missionskyrkan Klippan i Ölme samhälle eller att gudstjänsten ordnas i Equmeniakyrkan i Väse, vid Arnövägen söder om järnvägen, se skyltning.
Några gudstjänster i sommarkyrkan Ölmeklint under juni-juli-augusti.

Gudstjänsten är en återkommande samling i kyrkan där det talas och sjungs om Gud, Jesus och den heliga Anden. Ett tillfälle att sitta ner och få bekräftelse på Guds storhet och närhet. Det sker oftast utifrån kyrkoårets texter som du kan se i kalendariet.

Se Kalendarium

Andra samlingar

Under sommarperioden juni-augusti ordnas på sommarhemmet Ölmeklint en samling varje lördag kl 19.30. Då besöks vi ha talare, musiker, körer, föreläsare eller ... Se särskilt program för Ölmeklint samt i Kalendern.

Cafékväll eller lördagsfrukost ordnas det några per termin och då omväxlande i Ölme och Väse. Se i Kalendern.

Missionsförsäljning med auktion ordnas både i Väse och Ölme några gånger per termin.

Café Klippan innebär att varannan tisdag kl 14-16 (ojämn vecka) är missionskyrkan Klippan öppen för en stund gemenskap och för att dricka kaffe med något gott till. Välkommen att ta plats vid något av caféborden för en stunds samtal.

Barnrytmik samlas föräldrar och barn till på torsdag fm för en stunds mysig gemenskap med mycket sång i Väse missionskyrka.

Sopplunch en gång i månaden efter barnrytmiken i Väse missionskyrka.

Stickcafé en onsdagskväll i månaden. Gemenskap kring aktivitet. Väse missionskyrka välkomnar dig.

Körsång är det ca 15 som ägnar sig åt i Tonika som leds av Ingela Öhman. Övrning i Väse missionskyrka efter info av Ingela inför framträdande i gudstjänst eller annat arrangemang.